Skip to main content

Vi har alt fra kontorer, mødelokaler, klinikker og lounges, til kantiner og institutioner

Rum i rum

At kunne kombinere storrumskontorernes fordele med muligheden for at tale uforstyrret, og uden at forstyrre andre, er særdeles attraktivt. Støjen i storrummet ødelægger koncentrationen, både når man selv eller andre støjer.

Ved at opstille telefonbokse opbygget i lyddæmpende materialer, gives medarbejderne mulighed for at tale med andre, uden at blive forstyrret, og uden at bidrage til støjniveauet. Telefonboksen kan laves i mange designs og størrelser.

Der kan også opbygges små rum-i-rum, som er lukkede bokse med plads til 3-4 personer, der har brug for ikke at blive forstyrret. Rum-i-rum kan opbygges med døre, vinduer, og/eller med loft i lige netop det design og den størrelse, der passer til jeres behov og indretning.

Rum-i-rum er således vejen til mere ro, bedre koncentration og færre fejl.

Tilpassede løsninger

Tilpassede løsninger

Vi gennemfører altid en grundig analyse af jeres behov, og udarbejder et skræddersyet oplæg som i samarbejde med landets førende eksperter i løsning af akustikproblemer. Se mere her.

AKUPRO

AKUPRO

AKUPRO er vores egen serie af akustik produkter til kontoret. Se eksempler på rum-i-rum nedenfor, eller se hele det store udvalg af akustikprodukter her.

Eksperter inden for akustik

Eksperter inden for akustik

Niels Peter Andersen rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at sikre at akustikken er i orden. Få gratis råd om jeres udfordringer med akustikken - kontakt mig via formularen nedenfor.

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag

Produkter