Skip to main content

Vi har alt fra kontorer, mødelokaler, klinikker og lounges, til kantiner og institutioner

Akustikløsninger

Hos Jysk Indretning hjælper vi vores kunder med at løse akustik– og støjproblemer rigtigt.

Vores store viden om akustik og kontorindretning gør Jysk Indretning unikke og i stand til at lave løsninger, der sikrer gode lyd- og akustikforhold, og som samtidigt er funktionelle og i designmæssig overensstemmelse med resten af kontormiljøet. Dette er alt sammen med til at skabe et godt arbejdsmiljø, som sikrer lavere stresspåvirkning og højere effektivitet.

Vi gennemfører altid en grundig behovsanalyse, og giver dig et gratis oplæg – så skriv til os, eller ring på tlf. 86600560.

Se eksempler på vores akustikløsninger nedenfor.

Skærmvægge

Skærmvægge

Rigtigt dimensioneret og placeret kan skærmvægge være et effektivt middel til at sikre lyddæmpning af vægge. De kan placeres enkeltvis eller bygges op til en akustikvæg, og samtidig fungere som rumdelere. Skærmvæggen kan være høj og bred, eller lav og smal, afhængigt af hvor den skal placeres, og hvilke forstyrrelser den skal hindre.

Akustikbilleder

Akustikbilleder

Lyddæmpning behøver ikke at være kedelig. I bestemmer hvordan lyddæmpningen skal se ud – så hjælper vi jer med at sikre, at de har den rette størrelse og den rigtige placering, så problemet med støj og forstyrrelser løses rigtigt.

Akustikpaneler

Akustikpaneler

Mulighederne med lyddæmpende paneler er store. Er der behov for lydisolering af en væg, kan vi arbejde både med lydisolerende og lydabsorberende plader for at løse udfordringerne med for meget støj og for mange forstyrrelser.

Rum-i-rum

Rum-i-rum

Ved at opstille telefonbokse opbygget i lyddæmpende materialer, gives medarbejderne mulighed for at tale med andre uden at blive forstyrret af støjen fra storrumskontoret, og uden at bidrage til støjniveauet. Telefonboksen kan laves i mange designs og størrelser.

Indretningseksempler

Indretningseksempler

Vi gennemfører altid en grundig analyse af jeres behov, og udarbejder et skræddersyet oplæg i samarbejde med landets førende eksperter i løsning af akustikproblemer. Se mere her.

Inspiration til din løsning

Inspiration til din løsning

Vi har samlet billeder af mange af vores løsninger, som kan give inspiration til løsningen af jeres akustikprblemer. Det er dog altid en god idé at få vores ekspert forbi til en grundig og gratis behovsanalyse.