Skip to main content

Vi har alt fra kontorer, mødelokaler, klinikker og lounges, til kantiner og institutioner

Indretning af kantine

Kantinen er mere end bare et spisested; det er også et mødested, hvor det synliggøres, hvordan virksomheden ser på medarbejderne og deres betydning.

Valget af kantinemøbler – som kantineborde og kantinestole – er ikke kun et spørgsmål om at få nok pladser til alle. Kantinebordet skal også være lækkert og indbydende efter at være brugt et stykke tid, og kantinestolen skal være behagelig at sidde i – også næste år.

Kantinemøbler bliver også set af kunder og forretningsforbindelser, og derfor sendes der gennem indretningen af kantinen og valget af kantinemøbler stærke signaler om virksomheden, og dens værdier og menneskesyn.

Sammen med Jysk Indretning kan vi lave en indretning af jeres kantine, som mennesker trives i. 

Du får den rette blanding af design, ergonomi og funktionalitet, samtidig med at vi sikrer, at indretningen udtrykker det I gerne vil stå for som virksomhed.

Indretning af kantine

Indretning af kantine

Vi hjælper med at finde lige præcis det udtryk, som kan være med til at gøre jeres virksomhed unik. Se eksempler på hvordan vi har hjulpet andre nedenfor.

Kantinemøbler

Kantinemøbler

Vi har et kæmpe udvalg af
kantinestole (se mere her) og
kantineborde (Se mere her).

Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Marian Helene Dufke rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at møbler, lamper, dekoration og farver spiller rigtigt sammen. Få et gratis indretningsforslag - kontakt os via formularen nedenfor

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag