Skip to main content

Vi har alt fra kontorer, mødelokaler, klinikker og lounges, til kantiner og institutioner

Indretning af konferencelokale

Konferencelokalet er ofte der, hvor de store tanker skal tænkes, og hvor de nye ideer skal bearbejdes. Derfor er valget af konferencemøbler vigtigt. Det er enkelt nok at sætte konferenceborde og konferencestole ind i et lokale. Men at få dem placeret rigtigt og at vælge de helt rigtige konferencemøbler er mere kompliceret.

Skal lokalet også bruges som mødelokale, kan der være krav til fleksibilitet i forhold til opstilling og sammenstilling af konferencebordene.

Bruges lokalet både internt og eksternt, skal konferencestolene ikke kun praktiske og ergonomiske, de skal også se godt ud, så konferencedeltagerne får den rette opfattelse af virksomheden.

Sammen med Jysk Indretning kan vi lave den indretning af konferencelokalerne, som mennesker trives i.

Du får den rette blanding af design, ergonomi og funktionalitet, samtidig med at vi sikrer, at indretningen udtrykker det I gerne vil stå for som virksomhed.

Indretning

Indretning

Vi hjælper med at finde lige præcis det udtryk, som kan være med til at gøre jeres virksomhed unik. Se eksempler på hvordan vi har hjulpet andre nedenfor.

Konferencemøbler

Konferencemøbler

Vi har et kæmpe udvalg af møbler til møde- og konferencelokalet. Se blandt andet vores mange
konferencestole (se mere her) og
konferenceborde (se mere her).

Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Marian Helene Dufke rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at møbler, lamper, dekoration og farver spiller rigtigt sammen. Få et gratis indretningsforslag - kontakt os via formularen nedenfor

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag