Skip to main content

Vi har alt fra kontorer, mødelokaler, klinikker og lounges, til kantiner og institutioner

Indretning af reception

Sandhedens øjeblik er, når kunden kommer hen mod skranken og ubevidst bruger sit indtryk af receptionsskranken til at danne sig et førstehåndsindtryk. Det er vigtigt, at de receptionsmøbler, der står i receptionen, er imødekommende og venlige, og at de er med til at få hele receptionsområdet til at udtrykke det, I gerne vil stå for.

De fleste kan måle op til, bestille, og få opsat en receptionsdisk, men der kan og bør gøres meget mere, og det gøres meget bedre i samarbejde med Jysk Indretning.

Indretning

Indretning

Vi hjælper med at finde lige præcis det udtryk, som kan være med til at gøre jeres virksomhed unik. Se eksempler på hvordan vi har hjulpet andre nedenfor.

Skranker efter behov

Skranker efter behov

Vi har et stort udvalg skranker og receptionsdiske til det første møde med jeres gæster. Vi specialdesigner skranker til jer, så de passer nøjagtigt til jeres behov. Se vores store udvalg her.

Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Marian Helene Dufke rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at møbler, lamper, dekoration og farver spiller rigtigt sammen. Få et gratis indretningsforslag - kontakt os via formularen nedenfor

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag