Skip to main content

Vi har alt fra kontorer, mødelokaler, klinikker og lounges, til kantiner og institutioner

Indretning af kontor

Det er let nok at stille et skrivebord eller en kontorstol ind i et rum. Men hvis kontormøblerne skal skabe omgivelser, der giver den enkelte bruger lyst til at være i rummet, og dermed giver arbejdsglæde og trivsel, kræver det inspiration.

Sammen med Jysk Indretning får du en kontorindretning som mennesker trives i. Indretningen af kontoret bliver indbydende, og kontorinventaret placeres således, at lokalet også er velfungerende.

Du får den rette blanding af design, ergonomi og funktionalitet, samtidig med at vi sikrer, at indretningen udtrykker dét, I gerne vil stå for som virksomhed.

Kontorindretning

Kontorindretning

Vi hjælper med at finde lige præcis det udtryk, som kan være med til at gøre jeres virksomhed unik. Se eksempler på hvordan vi har hjulpet andre nedenfor.

Kontormøbler

Kontormøbler

Se alle de lækre møbler du kan få til hele virksomheden. Vi har kontorstole, skriveborde og meget mere fra de største forhandlere og designere.  Se mere her.

Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Marian Helene Dufke er indretningskonsulent og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for, at kontormøbler, lamper, dekoration og farver spiller rigtigt sammen. Få et gratis indretningsforslag - kontakt os via formularen nedenfor.

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag