Skip to main content

Vi har alt fra kontorer, mødelokaler, klinikker og lounges, til kantiner og institutioner

Indretning

Vi hjælper vores kunder med at få indrettet lokaler, der giver mennesker lyst til at være og arbejde i dem.

For os handler indretning om at skabe en helhed, hvor møbler, belysning, udsmykning og lyd går op i en højere enhed, således at rummet bliver et ”Rum for mennesker”. Når det lykkes, skaber vi fundamentet for, at der kan ydes lidt ekstra, og dermed til at der gøres en forskel.

Indretningsforslagene tager altid udgangspunkt i jer som kunde. Vi er uafhængige af producenter og kan derfor vælge præcis den kontorstol, det skrivebord, det loungemøbel eller den kantinestol, der opfylder jeres ønsker og behov.

Du får ikke bare et tilbud på møbler – du får også et forslag til, hvordan det hele skal placeres, så alle krav og ønsker opfyldes.

Ring eller skriv til os i dag, eller se mere om vores indretningsløsninger nedenfor.

Indretning af kontor

Indretning af kontor
Sammen med Jysk Indretning kan vi lave den kontorindretning, som mennesker trives i. Indretningen af kontoret bliver indbydende, og kontorinventaret placeres således, at lokalet også er velfungerende.

Indretning af reception

Indretning af reception
Det er vigtigt, at de receptionsmøbler, der står i receptionen, er imødekommende og venlige, og at de er med til at få hele receptionsområdet til at udtrykke lige netop dét I gerne vil stå for.

Indretning af lounge

Indretning af lounge
Loungen er det område i virksomheden, hvor medarbejdere mødes, hvor muligheden for en afslappet dialog med en kunde er til stede, eller hvor medarbejderen og lederen samles til sparring i mere afslappede omgivelser end de traditionelle kontorer.

Indretning af kantine

Indretning af kantine
Kantinen er mere end bare et spisested; det er også et mødested, hvor det synliggøres, hvordan virksomheden ser på medarbejderne og deres betydning.

Indretning af konferencelokale

Indretning af konferencelokale
Konferencelokalet er ofte der, hvor de store tanker skal tænkes, og hvor de nye ideer skal bearbejdes. Derfor er valget af konferencemøbler vigtigt.

Indretning af klinik

Indretning af klinik
Hos Jysk Indretning er vi specialister i indretning af klinikker og lægehuse. Vi hjælper jer med at skabe et spændende udtryk i venteværelset, og ikke mindst et godt arbejdsmiljø for jeres medarbejdere.