Skip to main content

Vi har alt fra kontorer, mødelokaler, klinikker og lounges, til kantiner og institutioner

Indretning af lounge

Loungen er det område i virksomheden, hvor medarbejdere samles, hvor muligheden for en afslappet dialog med en kunde er tilstede, eller hvor medarbejderen og lederen mødes for sparring/coaching i mere afslappede omgivelser end de traditionelle kontorer.

De loungemøbler, der vælges, skal opfylde behov for komfort og hygge, og give medarbejderen mulighed for at tage en pause for sig selv eller sammen med andre.

Loungestolen skal være behagelig at sidde i, samtidig med at man skal kunne føre en samtale med en anden person derfra. Møblerne skal måske placeres i loungesæt, så der både dannes en helhed, men også nogle grupper. Der skal også tages hensyn til lyden, således at man kan tale sammen uden at forstyrre eller blive forstyrret – og så skal loungemøblerne kunne ”holde til lidt af hvert.”

Sammen med Jysk Indretning kan vi lave den rigtige indretning med loungemøbler, som mennesker trives i.

Du får den rette blanding af design, ergonomi og funktionalitet, samtidig med at vi sikrer, at indretningen udtrykker det I gerne vil stå for som virksomhed.

Indretning

Indretning

Vi hjælper med at finde lige præcis det udtryk, som kan være med til at gøre jeres virksomhed unik. Se eksempler på hvordan vi har hjulpet andre nedenfor.

Loungemøbler

Loungemøbler

Vi har et kæmpe udvalg af møbler til Lounge og andre opholdsområder i virksomheden. Se vores store udvalg her.

Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Marian Helene Dufke rådgiver om og sælger indretningsløsninger, med særlig passion for at møbler, lamper, dekoration og farver spiller rigtigt sammen. Få et gratis indretningsforslag - kontakt os via formularen nedenfor

Skal vi lave en løsning til jer? Kontakt os og få et tilpasset indretningforslag