Hulger

Michael-George Hemus * Born 1980 * England

Nicolas Roope * Born 1972 * Singapore

”The object means nothing without the light that flows through it and thus the object cannot allow too much focus on itself”

En åben og legende tilgang til designprocessen kombineret med et ønske om at gøre nye teknologier mere tilgængelige er nøgleordene for den koncept-drevne designvirksomhed Hulger. Hulger blev grundlagt i 2005 af Michael-George Hemus og Nicolas Roope. Sammen inspireres de af mangler i det som allerede findes. Det kan være uudforskede områder, hvor kunst, teknologi og design mødes. Lyset er den grundlæggende forudsætning for at gengive form og farve og til at skabe atomsfære. Ifølge Hulger bør man derfor værne om lyse og sørge for at det præsenteres smukt. Med Plumen lyskilden, verdens første designede energisparepære, er det lykkedes at skabe en lyskilde, der evner dette. I deres første belysningsdesign for Lightyears har de arbejdet med at gøre lyset mere brugbart og venligt samtidig med at lampen fremhæver lyskildens karakteristika.

Gennem deres produktdesign ønsker Hulger at hjælpe os til at værne om og endda fejre lyset igen, som man fejrede de gamle herskere. Derfor har Hulger valgt navneuniverset ”monarker og herskere” som en opmuntring til at fejre lyset.