Muuto

MUUTO

"Muuto stræber efter at gøre nye NORDIC designe en succes Muuto, den unge, men allerede internationalt succesrige design firma, bestræber sig på at tilføje nye kapitler til den skandinaviske designhistorie og sætte regionen tilbage i spidsen på den internationale designscene. Denne vision understreges af navnet Muuto - inspireret af det finske ord "muutos, som betyder forandring eller nyt perspektiv.
Muuto er fast forankret i skandinavisk design, handpicking de bedste designere fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, og give dem frihed til at udtrykke deres personlige designfilosofi ved udformningen dagligdags hjem interiør produkter.
"Vi tror, at vejen til succes for moderne skandinavisk design ligger i en stærk tro på de bedste designere i vor tid. Vi giver designerne frihed til at skabe nye designs, og vi ser det som en af Muutos primære mål at være på forkant i udviklingen af designerne, "siger Muuto direktør Peter Bonnén. "Dette giver Muuto designer store mangfoldighed og karakter, og yderligere forbinder dem med den nordiske arv - en arv Muuto er stolt af, og at alle designerne bære med dem som en del af deres faglige bagage," siger Muuto direktør Kristian Byrge."

www.muuto.com